Aftermovies

Een aftermovie waar de vonk vanaf vliegt


Aftermovies

Wat kunnen aftermovies voor u betekenen?

Een goede impressie van uw evenement is essentieel voor de marketing, hoe weten uw klanten anders af van uw evenement? D-Vonky Productions heeft al veel ervaring bij het maken van aftermovies en kunt u daar ook zeker bij helpen.

Aftermovies


D-Vonky Productions heeft in de zomer van 2019 een reeks aftermovies gemaakt voor een discotheek in het Zeeuwse Renesse, hierbij hebben wij veel ervaring op kunnen doen op het gebied van evenementen aftermovies en marketing.

We vragen ons steeds een paar dingen af:
- Hoe geven we de gasten het beste een impressie van de avond?
- Hoe hebben de gasten zich vermaakt?
- Wat was er op het evenement te beleven?
Hierbij is het dus iedere keer belangrijk, hoe trek je de meeste gasten aan? Met de montage techniek die wij gebruiken worden de aftermovies mooi afgewerkt, met als doel, een mooi eindresultaat.

D-Vonky Productions is bereid een prachtige aftermovie voor uw evenement te maken. Wij als bedrijf zullen ook marketing technisch inhoud geven aan de aftermovie. Het verband tussen de productie en montage is een essentieel onderdeel en daarin zullen we u zeker niet teleurstellen.

Mocht u meer informatie willen betreft de aftermovies, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Of vraag een offerte aan

Offerte Aanvragen

Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met u op!

Aan het versturen
Er is iets misgegaan! Probeer het later opnieuw!
Uw offerte aanvraag is verzonden, wij zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden!